盛世高频网

Neix la Plataforma per la Mobilitat Privada

por Jaume Canals,

Neix la Plataforma per la Mobilitat Privada


40 entitats entre patronals, associacions, escoles, gremis i empreses del sector de l'automoció i altres serveis com la restauració, l'educació o el comerç es reuneixen per primera vegada per reivindicar els seus drets.


Aquest dimecres 20 de maig s'han reunit, de forma telemàtica, una quarentena d'entitats que reivindiquen el dret a la mobilitat privada i els serveis que se'n deriven d'ella. No només a la ciutat de Barcelona, on darrerament s'ha criminalitzat des de les mateixes institucions polítiques aquest sector, sinó també ho volem fer extensiu a tota l'Àrea Metropolitana de Barcelona, a Catalunya i les seves principals capitals.


盛世高频网Així doncs, el nostre discurs sempre ha estat a favor de polítiques on puguin conviure totes les opcions de mobilitat però els atacs indiscriminats dels darrers temps han comportat una reacció: cal sumar esforços i reivindicar el paper de l'automoció i la mobilitat privada. No ens volem presentar com unes víctimes però tampoc com els culpables de tots els problemes.


盛世高频网Tal com demostra el sector de l'automoció dia rere dia, estem a favor i treballem incansablement per les polítiques mediambientals. També per assegurar un teixit empresarial que assegura llocs de feina, producció i el PIB més important de l'economia.


盛世高频网Però no ens quedem aquí. La mobilitat privada no afecta només al sector de l'automoció. També a la restauració, petites i mitjanes empreses, associacions i gremis empresarials, escoles i universitats i, en definitiva, els interessos personals dels ciutadans que, tots junts, formen un col·lectiu que no pot passar desapercebut. No tan sols per l'interès personal sinó, en moltes ocasions, necessari per una mobilitat concreta i un sistema econòmic. En el moment actual és inacceptable deixar-lo de banda. Reclamem el dret d’elecció en el mitjà de transport i complementarietat entre mobilitat pública i privada. I demanem respecte a la seva activitat i persones ocupades.


盛世高频网Aquesta plataforma no pretén entrar en cap guerra, tan sols dignificar el seu paper vital per les ciutats del segle XXI. Ens volem fer visibles, ser un reflex de la realitat diària ara traslladat en l'àmbit associatiu. Queda oberta a tots aquells que s'hi vulguin sumar a través d'aquest correu o des dels canals de comunicació de totes les entitats. Properament, establirem una única comunicació: gremi@gremidelmotor.org. A continuació us passem la relació de tots els signants:
Comentarios


Para comentar, por favor inicia sesión o crea una cuenta
365bet足球网站bet36体育在线bet36体育在线千亿国际体育365bet亚洲官网